Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

H ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ



























Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Ορχομενό, τα παιδικά τμήματα χορωδίας και παραδοσιακών χορών της Π.Π.Ο. τραγούδησαν και χόρεψαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στον όμορφο αυτό χώρο που με τόση φροντίδα ετοίμασε ο Παραδοσιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ορχομενού.

Η παιδική χορωδία με τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού κ. Βασίλη Ζαραμπούκα τραγούδησε κάλαντα και έκλεισε το πρόγραμμά της με τη Ρένια Παπλωματά σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Στη συνέχεια, το παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών χόρεψε ελληνικούς χορούς που δίδαξε ο καθηγητής φυσικής αγωγής κος Δημήτρης Ζυγογιάννης.

Σημαντική ήταν η προσέλευση του κόσμου που αψηφώντας το κρύο και τη βροχή, έδωσε το παρόν του και καταχειροκρότησε τα παιδιά μας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου ο κος Γιώργος Καράλας και εκ μέρους της Π.Π.Ο. το μέλος του χορευτικού τμήματος Ευγενία Κουμπούρα. Στο τέλος της γιορτής, έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Ξηρογιάννης εξαίροντας το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που γίνεται στον τόπο μας και δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ακόμα και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Βοιωτίας κ. Κώστας Τουρκοχωρίτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ζυγούρης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βαγενάς, ο δημοτικός σύμβουλος και δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

1 σχόλιο:

Νικος Μερτζανης είπε...

Συγχαρητηρια στα παιδια που παρολες τις δυσκολιες της εποχης ειχαν το κουραγιο να κατασκευασουν αυτο το εξαιρετικο για τα δεδομενα τησ πολης μας εργο και να μας κανουν και μας να νιωσουμε τη σημασια των Χριστουγεννων πραγμα που τοσο πολυ το ειχαμε αναγκη.Και του χρονου..