Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μέτρα ασφάλειας για τις γιορτές


Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.



Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, έχει απευθύνει στις αστυνομικές Υπηρεσίες ειδικότερες εντολές και κατευθύνσεις για διαρκή επαγρύπνηση, αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση, καθώς και ενισχυμένη ανάπτυξη όλων των δράσεων τάξης και ασφάλειας στο σύνολο της χώρας.

Ο σχεδιασμός αυτός, μαζί με τα αυξημένα μέτρα οδικής ασφαλείας που εφαρμόζονται ήδη σε όλη την επικράτεια, έχει ως στόχο την προληπτική και αποτρεπτική παρουσία της Αστυνομίας και την αποτελεσματική παρέμβαση της, όπου απαιτείται.

Το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού και των μέσων όλων των Υπηρεσιών, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα διατεθεί όλο αυτό το διάστημα για την υλοποίηση του σχεδιασμού, με βάση τις ειδικότερες οδηγίες και τις ιδιαιτέρες συνθήκες, που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Πηγή www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: