Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Ψήφισμα του Συλλόγου Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού


Δυστυχώς η ζωή δεν έχει μόνο ευχάριστες ειδήσεις.

Μόλις μια ημέρα έχει περάσει από την είδηση του θανάτου της αείμνηστης Παγώνας Σανιδά, συζύγου του γνωστού και αγαπητού δασκάλου μουσικής της πόλης μας Παρασκευά Σανιδά, ιδρυτικό και εκείνη μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού.

Εις μνήμη της, το ΔΣ του Συλλόγου εξέδωσε το κάτωθι ΨΗΦΙΣΜΑ, το οποίο ανέγνωσε στην εξόδιο ακολουθία ο τέως Πρόεδρος της και σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Υπερήφανος.


Ακολουθεί το ΨΗΦΙΣΜΑ:


Στον Ορχομενό, σήμερα 22 Μαρτίου 2009 και ώρα 11 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού συνήλθαν εκτάκτως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Σανιδά Παγώνα, συζύγου Παρασκευά, το γένος Λάμπρου και Ευσταθείας Μπούρα, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου και εκ των πλέον δραστήριων μελών αυτού.
Ο Πρόεδρος κ. Μάριος Παναγιωτίδης εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος και την ευπρέπεια της θανούσης, η οποία ήταν αρωγός και συμπαραστάτης του συζύγου της και δασκάλου της χορωδίας του Συλλόγου Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού Παρασκευά Σανιδά και πρότεινε την σύνταξη του ψηφίσματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση κατά την οποία όλα τα μέλη εξήραν την προσωπικότητα της θανούσης, εξαίρετης συζύγου – μητέρας – αδελφής και φίλης
ΨΗΦΙΖΕΙ
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου να συνοδέψουν τη θανούσα στην τελευταία κατοικία.
Να τηρηθεί στο Σύλλογο δεκαήμερο πένθος.
Να κατατεθεί ποσό αντί στεφάνου για τις ανάγκες του ενοριακού Ναού «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς».
Να αναρτηθεί φωτογραφία της θανούσης στα γραφεία του Συλλόγου. Αντίγραφο του παρόντος να δημοσιευθεί στον Τύπο και να επιδωθεί στους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: