Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νέος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΘ ο κ. Αλέκος Σταϊκος

Την πρώτη του απόφαση για τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα εξέδωσε ο Ανδρέας Χατζησταμάτης

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του διευρυμένου Δήμου Θηβαίων, όπου μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η συγκρότηση των νέων μελών που θα διοικήσουν τα υπάρχοντα Νομικά Πρόσωπα.

Μείζον ζήτημα παραμένει η διαχείριση του νερού, μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) γι` αυτό και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην έναρξη της συνεδρίασης ήταν έντονο, κυρίως από την περιοχή της Αλυκής.
Νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέκος Σταϊκος (φωτογραφία). Ακολούθως – σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη- έγινε η εκλογή και των υπολοίπων ΔΣ για τη Δημοτική Κοινωφελούς Επιχείρηση (ΔΗΚΕΘ), του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΑΠΗ Δ. ΘΗΒΑΙΩΝ», της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Δημοτικών Συμβούλων ως μελών του Δ.Σ. του «Κληροδοτήματος ΣΤΑΜΑΤΗ». Τη συνεδρίαση απασχόλησαν και άλλα της περιοχής, όπου υπήρξε – όπως και στα προηγούμενα – ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ των μελών των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων αλλά και από παριστάμενους πολίτες.


Πως θα λειτουργεί ο πεζόδρομος της Επαμεινώνδα
Παράλληλα, την πρώτη του απόφαση σχετικά με την λειτουργία του πεζόδρομου της Επαμεινώνδα στο κέντρο της πόλης της Θήβας εξέδωσε σήμερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης (φωτογραφία), την οποία και κοινοποίησε άμεσα στους καταστηματάρχες, τον εμπορικό Σύλλογο Θηβών και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών επαρχίας Θήβας. «Σας γνωρίζουμε ότι η κυκλοφορία οχημάτων στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα θα γίνεται από ώρα 06:00 έως 09:30 καθημερινά, αποκλειστικά και μόνο για την τροφοδοσία των εμπορικών καταστημάτων, χωρίς να επιτρέπεται η διέλευση επιβατικών Ι.Χ. Το ωράριο λειτουργίας προκύπτει από τον κανονισμό λειτουργίας του πεζόδρομου όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει δυνάμει της υπ’ αριθμ. 225/20-07-2007 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους συνεργαζόμενους προμηθευτές σας για την ορθή χρήση του πεζόδρομου και την απαρέγκλιτη τήρηση του ωραρίου. Με τις θερμότερες ευχές μας για το νέο έτος σας δηλώνουμε ότι προσβλέπουμε στην συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους δημότες προκειμένου να αποκατασταθεί η ορθή χρήση των κοινόχρηστων χώρων και του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα» αναφέρει η σχετική απόφαση του Αντιδημάρχου Θηβαίωνκ. Ανδρέα Δ. Χατζησταμάτη.

Ας ακούσουμε τι δήλωσε ο κ. Αλέκος Σταϊκος, νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ ύστερα από την εκλογή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: