Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!

Mουσική εκδήλωση με τον Πάνο Κιάμο στις 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

«Ο Ορχομενός μπορεί και πρέπει να παραμείνει αυτόνομος ή συνενωμένος με όμορους μικρούς σε πληθυσμό δήμους» τονίζει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού


Εν όψει των έκτακτων Δημοτικών Συμβουλίων σε Ορχομενό (Έκτατο ΔΣ έως το τέλος του μήνα για το Σχέδιο Καλλικράτης), Λιβαδειά (Σε μαζική αντίδραση καλεί τους Λεβαδείτες ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Καλογήρου εν όψει του έκτατου ΔΣ ) καθώς και του Νομαρχιακού Συμβουλίου της προσεχούς Τετάρτης (Την προσεχή Τετάρτη συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο για τον Καλλικράτη! ), η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ορχομενού, διά μέσου του Γραμματέας της κ. Βαγγέλη Δέδε (φωτογραφία) μας απέστειλε την παρακάτω τοποθέτηση που αφορά την Διοικητική Μεταρρύθμιση που πρόκειται να εφαρμόσει η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
«Η αναγκαιότητα αλλαγής του διοικητικού χάρτη της χώρας είναι προφανής. Το επιχειρούμενο, από την κυβέρνηση ,μοντέλο της νέας διοικητικής αναδιoρθωσης,όπως αυτό εμφανίζεται από το κείμενο διαβούλευσης , μας βρίσκει αρχικά σύμφωνους . Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε και τις θέσεις που θα διαμορφωθούν στην επόμενη φάση για το χωροταξικό» αναφέρει η ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού. Και συνεχίζει: «Με τα κριτήρια, βάσει των οποίων θα συγκροτηθούν οι νέοι δήμοι , ο Ορχομενός μπορεί και πρέπει να παραμείνει αυτόνομος ή συνενωμένος με όμορους μικρούς σε πληθυσμό δήμους. Μία πόλη με την ιστορική διαδρομή του Ορχομενού , τρίτη σε πληθυσμό στη Βοιωτία, πέμπτη σε πληθυσμό στην Περιφέρεια, με διαχειριστική επάρκεια , με κομβική γεωγραφική θέση και τόσα άλλα πλεονεκτήματα δεν μπορεί να σβηστεί από το χάρτη. Εκτιμώντας ότι εκφράζουμε το σύνολο των πολιτών του Δήμου Ορχομενού, θεωρούμε βέβαιο ότι η άποψη μας θα συμπέσει με τις αποφάσεις των υπευθύνων» καταλήγει η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.

ΥΓ. Ασφαλώς και η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος της πόλης μας έχει τη δική της βαρύτητα και ασφαλώς η ΞΕΚΑΘΑΡΗ εξ` αρχής τοποθέτησή της θα έχει κυρίαρχη θέση στην διαβούλευση του Σχεδίου Καλλικράτης που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο έχων… ώτα, ακουέτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr