Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

«Κλείνει τα στόματα» των συκοφαντών της η Άρια Αγάτσα


Με αφορμή δημοσίευση στο blog fimotro κι αναπαραγωγή από άλλα blogs και Μ.Μ.Ε. περί δήθεν μισθοδοσίας μου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα ήθελα να κάνω γνωστό το εξής Το μόνο ποσό απολαβής μου είναι η βουλευτική μου αποζημίωση. Απο τις 15 Ιανουαρίου, ως γνωστόν έχω παραιτηθεί κι απο τις απολαβές τής μισθοδοσίας  μου στην ΕΡΤ- παρότι έχει θεσπιστεί  κατάργηση ασυμβιβάστου και μπορούσα βάσει νόμου να εργάζομαι κανονικά -για να συμβάλλω στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα -υπενθυμίζω ειμαι 20 χρόνια επαγγελματίας δημοσιογράφος -έχω εργαστεί περαν τού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και στο γραφείο Τύπου της ΓΓΑ με άλλους συναδέλφους απ όπου παραιτήθηκα το Νοέμβριο τού 2006 καθώς μονιμοποιήθηκα στην ΕΡΤ, ενώ έχω υπάρξει μέλος Επιτροπής Αξιολόγησης των Δελτίων ΠΡΟ-ΠΟ τού ΟΠΑΠ  μαζί με 30 περίπου ακόμα αθλητικούς συντάκτες  άπ όπου το Σεπτέμβριο του 2009 παραιτήθηκα εγγράφως- στις 26-9-2009 αριθμ. πρωτοκ. Α/20882- λόγω τής  υποψηφιότητάς μου στις εθνικές εκλογές τού Οκτωβρίου του 2009.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι αβάσιμη και αναληθής.
Συνεχίζω με μεράκι και ζήλο τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα με κυρίαρχο στόχο την βελτίωση του επιπέδου και την εξυπηρέτηση τών  συμπολιτών μου και ολών των Ελλήνων για τήν αναβάθμιση τής Βοιωτίας.


Αριάδνη Αγάτσα
Βουλευτής Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: