Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Με επιτυχία οι αγώνες ιππικής αντοχής από τον Ιππικό Ομιλο Αυλώνα στο “Voiotia Riding Club”!





 Δημήτρης ΣωτηρόπουλοςΔημητρης Σωτηροπουλος

Διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής CEI 1 και CEIYJ 1 και ο 6ος διασυλλογικός αγώνας ιππικής αντοχής 2024 από τον Ιππικό Ομιλο Αυλώνα στο “Voiotia Riding Club”!O Ιππικός Όμιλος Αυλώνα διοργάνωσε αγώνες ιππικής αντοχής στις εγκαταστάσεις του Βοιωτικού Ιππικού Ομίλου (VOIOTIA RIDING CLUB), στο Κάστρο!


Τον “Διεθνή αγώνα CEI1 και CEIYJ1” που διεξήχθη για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στη Νότια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κάστρο και τον “6ο διασυλλογικό αγώνα ιππικής αντοχής” 2024.

Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες του αθλήματος πήραν μέρος στο διεθνή αγώνα CEI1, με στόχο και την πρόκριση στο επερχόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που φέτος, μετά από το 2019, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Κιλκίς στις αρχές του Οκτώβρη.











Εκτός από τον αγώνα των ενηλίκων, οι οποίοι κλήθηκαν με τα άλογά τους να διανύσουν απόσταση 104 χιλιομέτρων, το πρόγραμμα του διεθνή αγώνα περιλάμβανε επίσης για πρώτη φορά και κατηγορία εφήβων – νέων ιππέων.

Παράλληλα, διεξάχθηκαν και αγωνίσματα του 6ου Διασυλλογικού Αγώνα Ιππικής Αντοχής.

Το Σάββατο εκκίνησαν οι 2 κατηγορίες του διεθνή αγώνα, των ενηλίκων και των εφήβων – νέων ιππέων καθώς επίσης και κατηγορίες των 6ων Διασυλλογικών Αγώνων ενώ την Κυριακή έγιναν οι υπόλοιπες κατηγορίες των 6ων Διασυλλογικών Αγώνων!

Οι αγώνες ιππικής αντοχής τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι.) και έγιναν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Ορχομενού και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του”STAR Κεντρικής Ελλάδας

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Νίκος Γιουμεδάκης)

Στο video μιλούν κατά σειρά οι:

Γιώργος Δενδρινός, πρόεδρος Ιππικού Ομίλου Αυλώνα (6944317632)

Γιώργος Τζαβάρας, δήμαρχος Ορχομενού

Γεώργιος Ντασιώτης, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας

Παναγιώτης Αγνιάδης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: