Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Χάρης Δούκας στη Βοιωτία











Στη Βοιωτία συνέχισε την περιοδεία του, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος σταθμός ήταν ο δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων και το Δημαρχείο, όπου συνάντησε το Δήμαρχο Γεώργιο Αραπίτσα και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής: Το θέμα της άρδευσης, την κήρυξη του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω καταστροφής αγροτικών καλλιεργειών από παρατεταμένη ανομβρία και την αλόγιστη αντικατάσταση των χωραφιών με καλλιέργειες από αυτά με φωτοβολταϊκά.





Στη συνάντηση, παρών ήταν και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Θηβαίων Αναστάσιος Καμούτσης,  όπου ανέλυσε  τα θέματα της Θήβας, όπως η υποστελέχωση του κέντρου υγείας Οινοφύτων και των γενικών νοσοκομείων Θήβας και Λιβαδειάς, η προβληματική συγχώνευση σχολείων, η αποκομιδή απορριμμάτων, η έλλειψη αίθουσας διδασκαλίας στο παράρτημα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αλλά και η ανάγκη σύνδεσης της πόλης με τον προαστιακό.


Ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα περιοδείας στη Βοιωτία ο κ. Δούκας επισκέφθηκε την πόλη της Λιβαδειάς όπου και πραγματοποίησε  ομιλία. Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες και εδώ αποσπάσματα από την περιοδεία και την ομιλία του.    


Την Κυριακή, ο κ. Δούκας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Βοιωτία στην πόλη της Θήβας, όπου συνομίλησε με τοπικούς φορείς, και έκανε ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης. Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες και εδώ αποσπάσματα από την περιοδεία και την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: