Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Παντού μπροστά, παντού πρόθυμοι οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

 


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε  τις υπηρεσίες του  μέσω των εθελοντών του.

Πλούσια η δράση των εθελοντών μας, τους οποίους θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γιατί συνεχίζουν να κάνουν την αγάπη τους δράση και μέσα από την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους συνανθρώπους μας

  • Κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αναλάβαμε για δυο συνεχόμενες ημέρες αποκλειστικά   την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των συμμετεχόντων στις βραδιές αστροφυσικής και παρατήρησης    οι οποίες πραγματοποιήθηκαν  στους κήπους του Αλιάρτου 30 και 31 Αυγούστου 2024 
  • Κατόπιν αιτήματος του Ιππικού Ομίλου Αυλώνας   αναλάβαμε  την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των Ιππέων και όλων των συμμετεχόντων  στους Διεθνείς Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2024 που πραγματοποιήθηκαν για δυο συνεχόμενες ημέρες 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου στο Κάστρο Βοιωτίας.
  • Την 1η Σεπτεμβρίου 2024 βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά στο πλευρό των φιλάθλων του Λεβαδειακού.

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος εξοπλισμένοι αντιμετώπισαν τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Επενέβησαν καίρια και αποτελεσματικά όπου  χρειάστηκε επιβεβαιώνοντας την άριστη εκπαίδευσή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φορείς και τους πολίτες που μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζουν το έργο μας και μας δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους καθημερινά.

To  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λ. ΜΠΙΝΙΟΥ    ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: