Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Προάχθηκε σε Ταξίαρχος ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας κ. Ηλίας Μπακούμης - Αναβάθμιση και για τον Αστυνομικό Δ/ντη της Φωκίδας κ. Κωνσταντίνο Τοπάλη

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας Ταξίαρχος Ηλίας Μπακούμης

Μετά την κρίση των ταξιάρχων, συνεχίστηκαν οι κρίσεις των αστυνομικών διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την προεδρία του αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του Σώματος Πασχάλη Συριτούδη και Γεώργιου Μιχαλόπουλου.

 Για την Στερεά Ελλάδα στον βαθμό του Ταξιάρχου διατηρήθηκε ο Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Καραχάλιος και όλα δείχνουν ότι παραμένει ως Επικεφαλής της Αστυνομίας Στην Περιφέρεια Στερεάς.Στην Θέση του Ταξιάρχου προήχθησαν, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας Χρήστος Μουτσώκος και ο Βασίλειος Γόνης   που υπηρετεί στην Γενική Περιφερειακή   Διεύθυνση Στερεάς. 

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας Ηλίας Μπακούμης και ο διευθυντής  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Κωνσταντίνος  Τοπάλης προήχθησαν επίσης σε Ταξίαρχοι.

Τον βαθμό του ταξιάρχου διατήρησε  και ο   Κωνσταντίνος Αγιασοφίτης  που υπηρετούσε ως βοηθός του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας.

O Διευθυντής  της Διεύθυνσης
Αστυνομίας Φωκίδας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος  Τοπάλης 

Αποστρατεύτηκαν ο βοηθός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Δημήτρης Φούρλας και επίσης ο Γιάννης Νικοπολίδης και ο Βασίλης Ριζάκος που υπηρετούσαν στης Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: