Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Η φετινή προετοιμασία των υποψηφίων έγινε σε πρωτόγνωρες για την εκπαιδευτική κοινότητα συνθήκες, λόγω της πανδημίας που τους στέρησε τη δια ζώσης μάθηση, αλλά τους έδωσε τον αναγκαίο χρόνο για απερίσπαστη μελέτη, επαναλήψεις και ξεκούραση, συνθήκες που συμβάλλουν στην επιτυχία.   
Η εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αποδεικνύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους επέδειξαν τον απαραίτητο ζήλο και την αναγκαία στοχοπροσήλωση. Επόμενος στόχος η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών τους και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν ευκαιρία επανεξέτασης των επιλογών τους και καθορισμού νέων στόχων που θα τους ανοίξουν νέους μαθησιακούς δρόμους.
Τέλος, συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην όλη επίπονη προσπάθεια των μαθητών/τριων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: