Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

O κ. Δημήτριος Μπάκας τίμησε τη γενέτειρά του και τιμήθηκε από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς


 
Στη κατάμεστη «Στέγη Σταθά», ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς διοργάνωσε χθες, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, εκδήλωση με ομιλητή τον Βοιωτό κ. Δημήτριο Μπάκα,  Αντ/γο Ε.Α. Επίτιμο Διοικητής Στρατιωτικής Διοίκησης Αθηνών και πρώην Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με θέμα «Η παραγωγικότητα των Ενόπλων δυνάμεων».

Πρόσωπο με πολύ μεγάλη εμπειρία μέσα από την πλούσια επαγγελματική του πορεία αλλά κι` ένας Βοιωτός εξαιρετικά πολυγραφότατος, ένας  λόγιος της εποχής μας κι` ένας χαρισματικός ομιλητής, ο κ. Μπάκας ανέπτυξε τις σκέψεις του, μπροστά σ` ένα κοινό που χρόνια τώρα έχει παρακολουθήσει πλήθος ομιλιών που έχουν προσθέσει και γνώσεις αλλά και επιστημονική εμπειρία στην περιοχή μας.



 Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κωσταγιάννης, τίμησε τόσο τον ομιλητή, Στρατηγό ε.α. κ. Δημήτρη Μπάκα καθώς και τον κ. Λουκά Αγγελοπουλο,  Αντισμήναρχος Ιπτάμενος ε.α., πρώην Αναπληρωτής Δήμαρχος Λεβαδέων, π. Νομαρχιακός Σύμβουλος Βοιωτίας για την προσφορά του στην πατρίδα και στην κοινωνική και πολιτική της πατρίδας του.



Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: