Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Το Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί....

Το Δ. Σ. του Τμήματος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, για 22η χρονιά, το έθιμο της "ΚΑΛΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" στο χωριό μας, τον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: - Το ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ και την Δήμαρχο κα ΚΑΡΑΛΗ ΒΟΥΛΑ, που μας τίμησε με την παρουσία της και στήριξε την εκδήλωση μας. - Το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Δημητρίου και τον Πρόεδρο κο ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΤΑΚΗ. - Τον φίλο και συγχωριανό μας κο ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΗ, που μας στηρίζει και μας βαηθάει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του σωματείου. - Το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Δημητρίου για την αληθινή και αλληλέγγυα υποστήριξη και βοήθεια. - Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου. - Τον κο ΤΣΟΥΡΑ ΚΩΝ/ΝΟ και την επιχείρηση του. - Τον κο ΑΡΕΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ και την καφετέρια του. - Τον κο ΚΟΤΤΑ ΓΙΩΡΓΟ και το FAMUS CAFE. - Την κα ΤΣΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ και το φούρνο "Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ". - Τον κο ΠΛΑΣΙΝΤΑ ΚΩΣΤΑ και την ΤΑΑΒΕΡΝΑ του. - Τον κο ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑ ΤΑΚΗ και τον φούρνο του. - Τον κο ΑΛΑΜΠΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟ και το ΠΡΑΤΗΡΙΟ του. - Το Οινοποιείο ΖΑΧΑΡΙΑ στην ΠΕΤΡΑ Βοιωτίας. - Το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ΘΗΒΑΣ "Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ" και την χορευτική του ομάδα. - Το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και την χορευτική του ομάδα. - ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. - ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. - ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Τέλος ευχαριστούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ορχομενού που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ κο ΓΑΛΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, τις κυρίες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΡΑΛΗ ΝΤΙΝΑ και τους κυρίους ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΦΟΥΡΤΑΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΖΑΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ . Επίσης τον Προϊστάμενο Π. Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ κο ΓΙΑΝΝΙΟ ΜΙΧΑΛΗ, την Πρόεδρο του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ κα ΜΠΙΝΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, την Διευθύντρια του Δ. Σ. Αγ. Γεωργίου κα ΝΕΣΤΩΡΑ ΜΟΡΦΩ, τον Διευθυντή του Δ. Σ. Αγ. Δημητρίου κο ΜΠΑΡΤΑΤΙΛΑ ΚΩΣΤΑ, την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Αγ. Δημητρίου κα ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ και τον Πρόεδρο του Κυνηγητικού Συλλόγου Λιβαδείας κο ΚΑΒΑΘΟΥΛΗ ΣΤΑΘΗ.

Με εκτίμηση

το Δ. Σ. του ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: