Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα "ευχαριστώ" στους εθελοντές...

Με ένα ... ρουμελιώτικο τραπέζι, κρασί και πολύ αγάπη μαζί με ευχαριστίες προς όλους όσους εθελοντικά στήριξαν το καλοκαιρινό πρόγραμμα του future library (http://www.futurelibrary.gr/στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού, η Πρόεδρος κα Βούλα Καράλη, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Αργύρης Ραζακιάς θέλησαν απόψε να ανταποδώσουν στο ελάχιστο τα όσα προσέφεραν!


Τα λόγια ήταν περιττά για την πανστρατιά αυτή τον εθελοντών – νέων ανθρώπων που ζουν στην πόλη μας και θέλησαν να μεταφέρουν στους μικρούς Ορχομένιους το περίσσευμα της δημιουργικότητάς τους – που πλαισίωσαν το φετινό πρόγραμμα και έδωσαν ΖΩΗ στην Δημοτική μας Βιβλιοθήκη τους καλοκαιρινούς μήνες.
Απέδειξαν, δε, πως με λίγα, ελάχιστα χρήματα αλλά πολύ όρεξη για εθελοντική προσφορά, ο δημόσιος χώρος μπορεί να γεμίσει με παιδικές φωνές ενώ οι εικόνες αυτές θα τους συντροφεύουν για πάντα.


Το ORCHOMENOS PRESS - ως Χορηγός Επικοινωνίας - ήταν και εκεί, όπως και στις περισσότερες από τις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορχομενού, επειδή στηρίζει τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και όσους πασχίζουν για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ σ` αυτόν τον τόπο!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!


 Δήμαρχε, πάντοτε κοντά σ` αυτούς που ξέρουν ή θέλουν να δίνουν
 και μακριά από εκείνους που ξέρουν ή θέλουν μόνο να παίρνουν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: