11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Μια rock βραδιά στις Πηγές των Χαρίτων!Ζωή στον υπέροχο χώρο των πηγών Χαρίτων(πεζόδρομος Κάρκαρη) έδωσαν το Σαββατόβραδο η Μοτολέσχη Ορχομενού, τα συγκροτήματα και φυσικά το κοινό! Πλήθος κόσμου κυρίως από τις γύρω περιοχές όπως Λιβαδειά, Αλίαρτο, Άσπρα σπίτια, Θεολόγο ακόμα και Αθήνα και λιγότερο από τον Ορχομενό(!!!!), έδωσαν το παρόν σε μια ROCK βραδιά που αποτέλεσε διαφήμιση για την περιοχή μας!  
Oι The Wigs από Αθήνα με τους fans τους που ταξίδεψαν στον Ορχομενό γι αυτό το Live, οι δικοί μας Trace Gallery  που είναι πάντα κοντά σε τέτοια γεγονότα και οι Decode από τον Αλίαρτο πρόσφεραν μια διέξοδο από την καθημερινότητα αλλά και τροφή για προβληματισμό με τα τραγούδια τους. Ο τραγουδιστής των Wigs με την προτροπή του από το μικρόφωνο για να μαζέψουν όλοι τα σκουπίδια από κάτω έδωσε και μια οικολογική διάσταση στην βραδιά!
Η Μοτολέσχη Ορχομενού θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση και όσους ένιωσαν ενεργοί πολίτες αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις και καθημερινότητα. Τα συγκροτήματα εμφανίστηκαν αφιλοκερδώς και όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από την Μοτολέσχη Ορχομενού.  Θερμά ευχαριστούμε  τους The Wigs και τον Νίκο Γκαβογιαννάκη που κάλυψαν μόνοι τους ακόμα και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής από Αθήνα για να δώσουν το παρόν σε αυτή την προσπάθεια και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Με εξαίρεση τον Δήμαρχο κύριο Ξηρογιάννη ,την κυρία Βούλα Καράλη, τον κύριο Ραζακιά και τον κύριο Τσάπρα η Μοτολέσχη θα ήθελε να αναφέρει ότι στην προσπάθεια της για αυτό το γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα την διαφήμιση του τόπου μας, την καθαριότητα και ανάδειξη του φυσικού κάλους των Πηγών και την δωρεάν ψυχαγωγία, συνάντησε  αδιαφορία, άγνοια και σχόλια που μόνο καλό δεν έκαναν στην εκδήλωση. Η Μοτολέσχη Ορχομενού αισθάνεται το μαύρο πρόβατο των συλλόγων και θα παραμείνει το μαύρο πρόβατο. Θα συνεχίζει να προσπαθεί για τον Πολιτισμό, την Ελεύθερη Έκφραση και τον Προβληματισμό που μας κάνει πιο ενεργούς πολίτες για το καλό του τόπου μας, όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν.

ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: