Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο Ζερίκι!


Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του χωριού που φιλοξενήθηκε θεατρική παράσταση και οι κάτοικοι του χωριού το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Οι ηθοποιοί του Ομίλου Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς εισέπραξαν την διάθεσή του κοινού και έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η πλατεία του χωριού ήταν γεμάτη και η βραδιά ήταν πραγματικά ξεχωριστή. 
Το απόγευμα της Κυριακής εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας της mirror foto με θέμα το χωριό και τους κατοίκους του. Η έκθεση θα διαρκέσει έναν μήνα και αξίζει να την επισκεφτείτε, καθώς η φωτογραφική ομάδα με τις φρέσκες ιδέες της προσπαθεί και με επιτυχία αποτύπωσε καθημερινά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα ενός παραδοσιακού χωριού.
Όσοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις έφυγαν από το χωριό έχοντας αφήσει κάτι εκεί και πάρει κάτι άλλο, τελικά αυτά τα απλά πράγματα που σήμερα  αναζητεί η κοινωνία μας με αγωνία , στο Ζερίκι απλά συνέβησαν. Ήταν μια μαγευτική βραδιά. Η συνέχεια αυτή την Κυριακή  με μια λαϊκή βραδιά  με τους  Γιώργο Νυδριώτη (συνεργάστηκε τον αυτόν χειμώνα με τον Σταύρο Ξαρχάκο στην μουσική παράσταση  Αμάν Αμήν), Πούλο Γιώργο (Ελικώνιος μουσικός και συνθέτης), Παναγιώτη Δάρα ( μουσικός και κιθαρίστας στο συγκρότημα Small Blues Trap) όλοι τους από την περιοχή μας.

Με τιμή τα μέλη του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: