Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Και στη Θήβα ήταν ωραία… με την κούπα για παρέα»!


Με τον καλύτερο τρόπο εκπροσώπησαν την ΑΕΟ και την πόλη μας αντιπροσωπεία νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας junior των ακαδημιών μας. Οι «λιλιπούτειοι» ποδοσφαιριστές μας συμμετείχαν από την προηγούμενη εβδομάδα σε τουρνουά που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο «Thiva Club» με την παρουσία και άλλων ομάδων της Βοιωτίας αλλά και μια ομάδα της Χαλκίδας. 
Με απολογισμό, 4 νίκες και μια ήττα, έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης με οικοδεσπότρια ομάδα τον ΙΟΛΑΟ Θηβών όπου και κατάφεραν μετά από μεγάλη ανατροπή να στεφθούν νικητές του τουρνουά, όταν μετά από ένα νωθρό 1ο ημίχρονο όπου έχαναν με 2-0 κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να προηγηθούν με 2-3 σκορ το οποίο ήταν και το τελικό!
Μετά το τέλος του ματς, τα παιδιά έγιναν ένα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αθλητών και γονιών, τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα της ιστορικής μας ομάδας αλλά «και στη Θήβα είναι ωραία με την κούπα για παρέα»… κερδίζοντας και τα ευμενή σχόλια των άλλων ομάδων και ασφαλώς πολλών παραγόντων του Βοιωτικού ποδοσφαίρου. Στην ομάδα συμμετείχαν οι εξής:
Καράλας Σπύρος, Παπαγγελής Ιωάννης, Παπαγγελής Αθανάσιος, Μπαμπλέκος Σεραφείμ, Χριστοδούλου Γιώργος, Πόγκας Νικόλαος, Γκιζίμης Χρήστος, Αυγέρος Ευθύμης, Πρισικαρίου Αλίν, Μούσας Παναγιώτης, Κολοκύθας Θύμιος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μερτζάνης Άρης!

Το Orchomenos Press εκφράζοντας τα συγχαρητήρια όλων των Ορχομενίων 
καθώς και της Διοίκησης της ΑΕΟ, εύχεται στην ομάδα μας 
και ιδιαίτερα στους νεαρούς παίχτες της «μόνο νίκες»!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς Σ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ Ν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η Α.Ε.Ο

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΕΟ ΚΑΙ ΙΟΛΑΟ ΘΗΒΑΣ!!!
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΘΗΒΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Θ.