Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Xριστουγεννιάτικο χωριό στον Ορχομενό!!!

Τελικά είναι πραγματικότητα, ο Πολιτιστικός & Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού έχει ήδη κατασκευάσει και θα εγκαταστήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης για την εορταστική περίοδο ένα χριστουγεννιάτικο χωριό!!

Για την περίοδο από 23/12/2011 εώς 01/01/2012 στην κεντρική πλατεία της πόλης κάθε απόγευμα (6-9μμ) θα λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό του Ορχομενού. Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, ποπ-κορν, κουλουράκια, ζεστό κρασί και τσαϊ, να βγούν φωτογραφίες στο έλκηθρο με τους ταράνδους και στα χριστουγεννιάτικα ταμπλό καθώς και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον τροχό της τύχης και όλα αυτά σε τιμές κρίσης!!

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με χορωδίες, κάλαντα, θεατρικά, face painting και άλλες εκπλήξεις, των οποίων το πρόγραμμα θα να ανακονωθεί σύντομα αναλυτικά.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πρόσφατες δράσεις του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Σύλλόγου Ορχομενού στη δική τους σελίδαhttp://politistikos-paradosiakos.blogspot.com/ πατώντας δίπλα στο σχετικό link...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιδέας.