11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Εκστρατεία ενημέρωσης για το Περιβάλλον ξεκινά ο Δήμος Λεβαδέων με την Εστία Μητέρας ΛιβαδειάςΟ Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Εστία Μητέρας διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, την καθαριότητα και την ανακύκλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Εστίας Μητέρας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:30.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και γενικά της προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως να καλλιεργήσει κλίμα εμπιστοσύνης και υποκίνησης για την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ζωής στο Δήμο μας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι αρχές και οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής για την καθαριότητα και την ανακύκλωση και θα επιχειρηθεί η προσέγγιση του θέματος της ανακύκλωσης με τη βοήθεια οπτικοποιημένου υλικού. Τέλος, θα παρουσιαστεί το ιστορικό της ανακύκλωσης στο Δήμο Λεβαδέων καθώς και τα επόμενα βήματα του Δήμου σε θέματα καθαριότη

τας και ανακύκλωσης.

Η παρουσία όλων των πολιτών είναι απαραίτητη καθώς η προστασία του περιβάλλοντος και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής είναι υπόθεση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: