Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τραίνο η Α.Ε.Ο.! Συνεχίζει ΑΗΤΤΗΤΗ στην 2η θέση της Α` Ε.Π.Σ.Β


Συνεχίζουν απτόητα τα πιτσιρίκια της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (Α.Ε.Ο.) την εκπληκτική τους πορεία! Πορεία που πολλοί μπορεί να μην την περίμεναν, είναι όμως αποτέλεσμα συστηματική προσπάθειας όλων των τελευταίων ετών τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τα στελέχη της ομάδας μας. Σήμερα η Α.Ε.Ο. βρίσκεται ΑΗΤΤΗΤΗ στην 2η θέση της βαθμολογίας της Α` Ε.Π.Σ.Β., με πέντε νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 8 αγωνμιστικές του πρωταθλήματος και ο ευχάριστος πλέον προβληματισμός αυτής της εκπληκτικής πορείας είναι που θα σταματήσει;

Το Orchomenos Press συγχαίρει τη Διοίκηση της Ομάδας για την απεριόριστη υποστήριξη των ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Ροδη νομιζω οτι η ομαδα που αναφερεστε ειναι η πρωτη ομαδα της Α.Ε.Ο και οχι η παιδων, μαλλον λετε πιτσιρικια γιατι ειναι ο μεσος ορος ηλικιας μικρος...επιβεβαιωστε

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Θα επανέλθω...

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Update! Έχετε δίκιο... εκ παραδρομής αναφέρθηκε η ΑΕΟ Παίδων. Πρόκειται για την ιστορική μας ομάδα που εξακολουθεί να προχωρά αήττητη!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΡΟΔΗ.ΠΟΣΟ Θ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ???