Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Για … δέκα δεν πέρασε ο Γιάννης Τσιάμης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ



Μπορεί ο Συνδυασμός «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του Κώστα Ασκούνη στις πρόσφατες εκλογές στην ΚΕΔΕ να κατάφερε να κερδίσει με άνετη πλειοψηφία, ωστόσο, το δεσμευτικό προεδρικό διάταγμα, δεν επέτρεψε να εκλεγούν περισσότερο από 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ιδιαίτερα για το Δήμο Ορχομενού, παρά την πολύ καλή σειρά (5ος) στην οποία αναδείχθηκε ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Τσιάμης (φωτογραφία), το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» εκλέγει τελικά μόνο τους κκ. Λύτρα (με 118 σταυρούς), Καλογερόπουλο (με 103), Θεοδωρακόπουλο (με 85) και αφήνει έξω τους κκ. Μαστοράκο (με 80 σταυρούς), Τσιάμη (με 75), κ.ο.κ.

Το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» εκλέγει 13 δημάρχους και 3 δημοτικούς σύμβουλους σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Συνδυασμό «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΑΔΑΚ) που ήρθε δεύτερος και εκλέγει 5 δημάρχους και 6 δημοτικούς συμβούλους.
Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως η επιτυχία του κ. Τσιάμη – έστω και μ` αυτό το αποτέλεσμα – εξακολουθεί να είναι δεδομένη, εάν σκεφτεί κανείς πως είναι να αναμετρηθεί με το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της χώρας. Όπως δεδομένη είναι και η παρακαταθήκη της υποψηφιότητάς του στην ΚΕΔΕ, ως ένα από πλέον προβεβλημένα στελέχη της Αυτοδιοίκησης στη Στερεά Ελλάδα, εννοείται και στο Δήμο Ορχομενού!Δείτε αναλυτικά την σταυροδοσία http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=4672

Δεν υπάρχουν σχόλια: