Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα νιάτα του Ορχομενού έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας!




















Τα νιάτα του Ορχομενού έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας! Με περισσή ευγένεια και οργάνωση, η Γ` Τάξη του Ενιαίου Λυκείου Ορχομενού

υποδέχθηκαν διαδοχικά τους γονείς τους και τους φίλους που έσπευσαν να τους ενισχύσουν χθες βράδυ στο Rodon Palace, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προσεχή άνοιξη την πενθήρη εκδρομή τους.

Ανάμεσά σας τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαργύρης, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο τ. Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Β` Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος με μέλη του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα», Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ορχομενού, η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κα Βούλα Καράλη και φυσικά σύσσωμοι οι καθηγητές τους μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Πρόεδρό τους κα Γιάννα Τουλούπη.

Η βραδιά άνοιξε ο μαθητής Κωνσταντίνος Οικονόμου καλωσορίζοντας τους αλλά και ευχαριστώντας τους, πρώτα τους χορηγούς της χοροεσπερίδας τους αλλά και ιδιαίτερα την Ορχομένια κα Γωγώ Τσαμπά που τραγούδησε για τα παιδιά της πόλης μας αφιλοκερδώς.

Τη δημοφιλής δημοτική μας τραγουδίστρια - που τους ανταπέδωσε τις ευχές - συνόδευαν στο τραγούδι ο Γιάννης Τσαπρούνης και στο κλαρίνο ο εξίσου αγαπητός Ορχομένιος κ. Γιώργος Καραϊσκος αλλά και ο γιος του Πέτρος Καραϊσκος.

Η βραδιά, λοιπόν, είχε όλα τα… συστατικά της επιτυχίας και τα κατάφεραν να ανεβάσουν την διάθεση όλων, να ζωντανέψουν από νωρίς την πίστα και να διασκεδάσουν μαζί τους έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στους τελειόφοιτους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Ορχομενού!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ Η ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ?

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Απ` ότι αναφέρθηκε, σίγουρα! Οι μαθητές την ευχαρίστησαν δημόσια.