Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τρείς συνδυασμοί για το Επιμελητήριο Βοιωτίας


Σε ένα κοινό συνδυασμό κατέληξαν τελικά ο Χάρης Παπαθωμάς (επικεφαλής) και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Κώστας Παπασπύρου, τα άλλα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν τη Δευτέρα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Βοιωτίας είναι του νυν προέδρου Παναγιώτη Αγνιάδη και του Χρήστου Αναγνώστου.

Όπως ήδη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έχει ανακοινώσει η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου έχουν οριστεί για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, στη Λιβαδειά, στο κτίριο του Επιμελητηρίου και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, στη Θήβα, στην αίθουσα του Συλλόγου Φιλοπρόοδων «Επαμεινώνδας» (Σ.Φ.Ε.). Η ώρα της ψηφοφορίας και τις δύο μέρες θα είναι από 8:00 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στο Τμήμα Εμπορίου θα εκλεγούν 8 μέλη, στο Τμήμα Μεταποίησης 6, στο Τμήμα Τουρισμού 1 και στο Τμήμα Υπηρεσιών 6 μέλη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στο Επιμελητήριο μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο του Επιμελητηρίου μέχρι την 14η Νοεμβρίου 2010.

Οι εκλογείς πρέπει, κατά την ψηφοφορία, να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ή άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητας τους και μπορούν να εκδηλώσουν την προτίμηση τους βάζοντας μέχρι 3 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο. Πηγή www.sirios.fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια: