Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τερμάτισε και φέτος…. ο ετήσιος Ποδηλατικός Γύρος Ορχομενού


Ο καιρός βοήθησε τις συνθήκες διεξαγωγής της αλλά οι προσδοκίες για μαζική συμμετοχή στην ετήσια ποδηλατοδρομία στην πόλη μας δυστυχώς δεν άγγιξε την επιθυμία των διοργανωτών και την επιτυχία προηγούμενων διοργανώσεων! Ωστόσο, δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής είχαν δώσει το καλύτερο του εαυτού τους προκειμένου όλα να λειτουργήσουν με τάξη και ασφάλεια. Το Orchomenos Press ήταν και εκεί!




Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού κ. Νεκτάριο Τσάπρα λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Σεραφείμ Αγραφιώτη και μελών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου που είχαν φροντίσει για την υποδοχή τους, πολλών συμμετεχόντων μεταξύ των οποίων και μελών του ΔΣ όπως ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τσιάμης με την οικογένειά του. Η πομπή των αθλητών εμπλουτίστηκε και με άλλους ποδηλατόφιλους κατά διάρκεια της διαδρομής, μέσα από τον Ορχομενό, τον Άγιο Σπυρίδωνα, τον Άγιο Δημήτρη και την Καρυά.



































Ο ποδηλατικός γύρος είχε κατάληξη το Δημαρχείο Ορχομενού όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης, προτρέποντας τους να συνεχίσουν να διαδίδουν τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη μας, η οποία ενδείκνυται για ποδηλατάδα!

Γι` αυτό, όπως ανακοίνωσε ο κ. Ξηρογιάννης, στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ποοδηλατοδρόμων τουλάχιστον στα κεντρικότερα σημεία της έδρας του Δήμου Ορχομενού.

Στην τελετή λήξης συμμετείχαν ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βούλα Καράλη και Νεκτάριος Τσάπρας, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες απονέμοντάς τα αναμνηστικά της συμμετοχής τους. Η ποδηλατοδρομία έκλεισε με κλήρωση όπου ο μαθητής Θανάσης Τσάκος κέρδισε ένα ολοκαίνουργο ποδήλατο προσφορά του Δήμου Ορχομενού από το πολυκατάστημα του κ. Γιώργου Τσάπρα στον Ορχομενό. Και του χρόνου ακόμη καλύτερα!









Δεν υπάρχουν σχόλια: