Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Έπιασε τόπο η παρέμβαση της Άριας Αγάτσα - Άρχισαν οι εργασίες στην ΠΕΟ-Θηβών Χαλκίδας


Στις 05 Απριλίου 2011 η Βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτριο Ρέππα, τους κ.κ. Υφυπουργούς Σπύρο Βούγια και Γιάννη Μαγκριώτη, τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Θεοχάρη Τσιόκα, καθώς και στην Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κυρία Καλλιόπη Γερακούδη, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση των εκτεταμένων βλαβών στην Περιφερειακή Οδό Θηβών – Χαλκίδος.

Το περιεχόμενο της ως άνω επιστολής είχε ως εξής:

ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ Αθήνα, 05/04/2011

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Προς: α) κ. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτριο Ρέππα.

β) κ.κ. Υφυπουργούς Σπύρο Βούγια, Γιάννη Μαγκριώτη.

γ) Γ. Γραμματέα Θεοχάρη Τσιόκα.

δ) Γενική Γραμματέα Από- κεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κυρία Καλλιόπη Γερακούδη.


Σύμφωνα με το υπ.’ αριθμ. πρωτ: 7347/2011 έγγραφο του Δήμου Θηβαίων, στην Περιφερειακή Οδό Θηβών-Χαλκίδας, παρατηρούνται εκτεταμένες βλάβες στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διατρέχουν κίνδυνο οι κινούμενοι σε αυτήν οδηγοί. Στα πλαίσια μίας ολοκληρωμένης παρέμβασης στην εν λόγω οδό, όπου η κίνηση, λόγω των παρακείμενων βιομηχανιών και των αγροτικών καλλιεργειών κατά μήκος της οδού, είναι αυξημένη, θα πρέπει να αποκατασταθεί αφενός μεν πλήρως το οδόστρωμα, αφετέρου δε ο φωτισμός κατά μήκος της οδού, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατά το δυνατόν μεγαλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες ασφάλειας, των οδηγών που την χρησιμοποιούν.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες αποκατάστασης των προβλημάτων της Π.Ε.Ο Θηβών-Χαλκίδας.


Ήδη σήμερα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης της οδού και των προβλημάτων που παρουσιάζει. Η κυρία Αγάτσα εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των εμπλεκόμενων φορέων και των αποδεκτών της επιστολής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: