Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Εσείς, είδατε τις «εικόνες της πόλης»;
Βούλιαξε από τους επισκέπτες και φέτος η πόλη της Λιβαδειάς, επίκεντρο του Ρουμελιώτικου Πάσχα. Χθες, στις πηγές της Κρύας, Γιώργος Μάγκας και Τζούλη Τζινιέρη «κέρδισαν» τις εντυπώσεις ενώ ο Δήμος Λεβαδεών είχε στρώσει τραπέζι κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια για όλους τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες! Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα κλείνουν απόψε με τον Παναγιώτη Λάλεζα να τραγουδά στην κεντρική πλατεία (εθνικής αντιστάσεως).

Επίσης, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας νωρίτερα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε και την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Λιβαδειά- Εικόνες της πόλης – που παραδοσιακά πλαισιώνει τις εκδηλώσεις του Δήμου η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς (www.fotolesxilivadias.gr). Το Orchomenos Press - με την βοήθεια του Προέδρου της Λέσχης κ. Γιάννη Βελούδιου –σας ξεναγεί στη δουλειά των μελών της ενώ απευθύνει και ανοικτή πρόσκληση για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την φωτογραφική Τέχνη. Η έκθεσή τους – που την επισκέφθηκαν από τις 22 Απριλίου 2011 έως και σήμερα δεκάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών - θα παραμείνει ανοικτή έως απόψε τις 9.00 μ.μ. Και του χρόνου!

Ας ακούσουμε τι δήλωσε στην κάμερα μας ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς κ. Γιάννης Βελούδιος…Δεν υπάρχουν σχόλια: