Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Tην αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας εκφράζει η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας και ιδιαίτερα των Παιδικών Σταθμών που για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν απλήρωτοι.
Η προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής τόσο στην καταβολή της μισθοδοσίας όσο και στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους και ουσιαστικά στη μετατροπή τους σε πάρκιγκ παιδιών. Ο αγώνας των εργαζομένων του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο για την καταβολή των αποδοχών τους, έχει την ανάγκη της έκφρασης συμπαράστασης όλων των Δημοτών. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας να αφήσει στην άκρη την αδιαφορία και να καταβάλλει ΑΜΕΣΑ τις αποδοχές στους εργαζόμενους, σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσει τη δυναμική αντίδραση του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα ανακοίνωση καλείται για την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του στο Δήμαρχο για την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων καθώς οι αντοχές και οι ανοχές μας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος
Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Καταχανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: