Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Τι «παίζει», ρε παιδιά, με τον Καλλικράτη για τον Ορχομενό;


Αγαπητοί Αναγνώστες
Μέρες τώρα το Orchomenos Press παρακολουθεί στο προσκήνιο αλλά κυρίως στο παρασκήνιο πολλά από τα οποία σχεδιάζουν ή σκέπτονται πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες για ΕΜΑΣ αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!
Σχέδια επί χάρτου έρχονται στη δημοσιότητα, προτάσεις βλέπουν το φως τις δημοσιότητας, συναντήσεις και εισηγήσεις εν κρυπτό… αποκαλύπτονται προς χάριν εντυπώσεων, «αναπτυξιακά μοντέλα» κόβονται και ράβονται στα μέτρα κάποιον και σχεδόν στα περισσότερο – εάν εξαιρέσουμε την περίπτωση των 6 Δήμων – ο τρίτος μεγαλύτερος Δήμος της Βοιωτίας σήμερα ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ!
Για την ακρίβεια είναι ΜΕΣΑ σε όλες τις συνενώσεις που οραματίζονται οι τοπικοί «παράγοντες». Ο Δήμος Ορχομενού, δηλαδή, κολλάει σχεδόν σε όλους τους γειτονικούς Δήμους – αυτό θέλουν να μας πουν ή να μας πείσουν – ενώ στον Δήμο Ορχομενού δεν … κολλάει κανείς ή «κολλάει» μόνο το Δ.Δ. Κάστρου!!!
Το Orchomenos Press δημιουργήθηκε, κυρίως, για να παράσχει πληροφόρηση και όχι για να ασκεί πολιτική επιρροή, όμως, ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους και να μας πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ από τους Βουλευτές της Βοιωτίας ΘΕΛΟΥΝ τον Δήμο Ορχομενού αυτοδύναμο;
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ εν δυνάμει Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο, τι άλλο θα προβλέπεται στη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση αναγνωρίζουν την ιστορική, διαχρονική, κομβική και αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ορχομενού;
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ εν γένει κομματικοί παράγοντες θα συμβάλλουν ώστε ο Δήμος Ορχομενού να είναι μεγαλύτερος, ισχυρότερος και ανεξάρτητος;

Θυμίζουμε μόνο πως ο Δήμος Ορχομενού είναι ο ΠΡΩΤΟΣ Δήμος της Βοιωτίας που απέκτησε τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, το πλέον δυνατό χαρτί ή προϋπόθεση ώστε το Υπουργείο Εσωτερικών – που θα έχει και τον τελευταίο λόγο – να μας υπολογίσει σοβαρά στα πλάνα του «Σχεδίου Καλλικράτης».

Παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Θέλουμε ΜΟΝΟ ξεκάθαρες θέσεις,

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: