Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Στην πρώτη γραμμή…

 



Το δύσκολο καλοκαίρι συνεχίζεται για όσους υπηρετούν στην Πολιτική Προστασία, ανάμεσά τους και πρόσωπα του α` και του β` βαθμού αυτοδιοίκησης. 

Οι φωτιές σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν ένα αχαρτογράφητο  σκηνικό, με την αγωνία όλων να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές, οι περιουσίες αλλά και το πολύτιμο φυσικό περιβάλλον.

Από χθες το μεσημέρι, μια ακόμα φωτιά μαίνεται στην περιοχή της Υλίκης, με τις φλόγες να φαίνονται από μακριά και να έχουν πλησιάσει έως και την Εθνική Οδό, στα όρια με τον Δήμο Ορχομενού.

Στην πρώτη γραμμή και από την πρώτη στιγμή ήταν σύσσωμα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον κ. Μάριο Κακοσσαίο και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

Εκεί και ο δικός μας Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακραιφνίας, ο κ. Αλέκος Βασιλείου, πρόσωπο που υπηρετεί την αυτοδιοίκηση με συνέπεια και σοβαρότητα πολλά χρόνια, θέλοντας μόνο συνεχώς ο,τι καλύτερο για τον τόπο του! 

Όλοι είναι σε επιφυλακή και ... " έχουμε δρόμο ακόμα αλλά ειμαστε καλα", όπως ενημερώνει σήμερα η κα Παπαθωμά μέσω των social media. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: