Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Οι αστείρευτες «Πλειάδες» συνάντησαν επί σκηνής τον ερμηνευτή κ. Σταύρο Σιόλα και μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι" του Δήμου Ταναγρας!


Είναι η δική μας «παράδοση», να τις ακολουθούμε όπου εμφανίζονται! Οι «Πλειάδες», λοιπόν, αυτή η μοναδική σύνθεση γυναικείων φωνών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχομένιας μαέστρου κας Ιωάννας Παναγιωτίδη, μας προσκάλεσαν χθες βράδυ στον Δήμο Τανάγρας για μια ακόμα μοναδική συναυλία με σολίστα τον κ. Σταύρο Σιόλα.


Η δροσερή, τελικά, βραδιά ήταν μια αληθινή ανάσα για όσους κατάφεραν να βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης και να απολαύσουν τόσο την χαρισματική καλλιτεχνική προσωπικότητα του κ. Σιόλα σε δικές του ερμηνείες, όσο και την σύμπραξή του με τις «Πλειάδες» μας, σε αγαπημένα ακούσματα!
 


Κι` όλα άρχισαν να κυλούν … μαγικά κάπως έτσι …  



Μια γεύση, λοιπόν, από μια βραδιά  που θα ήθελες να την έχεις ζήσει θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε με εικόνες και video, τα κυριότερα, δηλαδή, στιγμιότυπα από την χθεσινοβραδυνή συναυλία που έδωσε ο κ. Σταύρος Σιόλας μαζί με την Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς «Πλειάδες» στην πόλη των Οινοφύτων. 









H συναυλία τους είχε, όμως, και ένα ακόμα «ειδικό ενδιαφέρον» για το ORCHOMENOS PRESS καθώς ο Σιόλας «έντυσε» με το ηχόχρωμα του ένα ακόμα τραγούδι που έγραψε ο δικός μας στιχουργός, ο ακόρεστος κ. Ηλίας Μάστορης και το ακούσαμε κατ` αποκλειστικότητα…

 

Ο Βοιωτός στιχουργός κ. Ηλίας Μάστορης με τον ερμηνευτή κ. Σταύρο Σιόλα παρουσίασαν
 για πρώτη φορά ένα νέο τραγούδι, σε συνέχεια της συνεργασίας τους. 


Το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι" του Δήμου Ταναγρας που ηγήθηκε η  κα Μαρία Νίκα, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον α` και β` βαθμό αυτοδιοίκησης. 







Και το φινάλε, δεν θα μπορούσε να μην είναι το ίδιο «όμορφο», όπως και το ξεκίνημα αυτής της ιδιαίτερης βραδιάς, στη μνήμη του αείμνηστου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου που χάθηκε πρόσφατα …


Ήσασταν υπέροχοι και σας ευχαριστούμε! 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια: