Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Γιώργος Μουλκιώτης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές ... και κουράγιο σε όσους δεν τα κατάφεραν για να συνεχίσουν»


 
Για εσάς που πετύχατε τους στόχους σας, είναι ημέρες χαράς και ενθουσιασμού, που σηματοδοτούν την αρχή της καινούργιας σας ζωής ως φοιτητές. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους εσάς που κοπιάσατε, δακρύσατε, απογοητευτήκατε κι ωστόσο τα καταφέρατε και πετύχατε τους στόχους σας.

 

Συγχαρητήρια και σε εσάς που ίσως να αισθάνεστε αδικημένοι ή απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, γιατί στην πραγματικότητα είστε και εσείς νικητές. Γι’ αυτό δεν πρέπει να απελπίζεστε και να τα παρατάτε. Αντιθέτως, σας παροτρύνουμε να συνεχίσετε να αναζητείτε τη γνώση, που είναι προϋπόθεση για μια καλύτερη ζωή!!!

 

Συγχαρητήρια και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για την ουσιαστική συμβολή στον αγώνα των παιδιών!

 

Ευθύνη του πολιτικού συστήματος είναι να δώσει λύση στο πρόβλημα της πανάκριβης φοιτητικής κατοικίας και να ενισχύσει το δημόσιο Πανεπιστήμιο με πόρους, αρμοδιότητες, υποδομές και προσωπικό, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου γνώση και ειδίκευσ​η. 

 

Επιπλέον, οφείλουμε να διαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης και προοπτικής για όλους τους νέους, με τη δημιουργία ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος, ικανό να προσφέρει θέσεις εργασίας που να ανταποκρίνονται στα προσόντα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: