Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Εναλλακτικός τουρισμός: Water ski στον Κηφισό !!! H Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά προσκαλεί το εσωτερικό κοινό να δει τη Βοιωτία ... με άλλο μάτι!

Είναι ιδανικό μέρος για πραγματικό river ski και σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα, επίσης μιας ώρας από τη Λαμία και λιγότερο από μια ώρα από Χαλκίδα. Πρόκειται για τον  Κηφισό ποταμό, που διασχίζει τη Βοιωτία και κοντά στην Αλίαρτο κρύβει έναν τόπο ο οποίος έχει γίνει ο παράδεισος του Water Ski. Στο συγκεκριμένο τμήμα του ποταμού η ποιότητα και η κατάσταση του νερού είναι πάντα ιδανική για να προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα και μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του αθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα αδέλφια Γιώργος και Τάσος Χατζής, παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής αντίστοιχα, με πάμπολλες διεθνείς διακρίσεις και πανελλήνια ρεκόρ, επέλεξαν αυτό το σημείο για να φτιάξουν τη σχολή "Hatzis Water Ski Paradise" για να μπορέσουν να μεταδώσουν την αγάπη τους και τις γνώσεις του για το άθλημα σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.
Οι εικόνες που θα δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο του LamiaReport, που επιμελήθηκε ο Ηλίας Κλέτσας είναι πραγματικά μοναδικές:



Πηγή https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/158560-to-potami-pou-vgazei-protathlites-tou-ski-einai-dipla-mas-deite-entyposiako-vinteo?fbclid=IwAR01MQKcUCEWTSP4PmaoUZhNcrkEsZp3oRS7BPJtQNX9QBJrW2YzqnTdJWA

Δεν υπάρχουν σχόλια: