Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» “μένει σπίτι”

Σας ανακοινώνουμε την κοινή μας συμφωνία, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο “ΔΙΑΖΩΜΑ”, να μεταφέρουμε όλες τις μεγάλες μας εκδηλώσεις του 2020 στο επόμενο έτος, 2021, με μια εξαίρεση την εκδήλωση «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Αρχαίο θέατρο Δωδώνης»η οποία ήδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στο σημείο αυτό διευκρινίζουμε ότι η φετινή Γενική Συνέλευση (13η), η οποία είναι και εκλογική,  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, για το χώρο και το χρόνο της οποίας θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.
Εδώ και 15 ημέρες ΟΛΟΙ μένουμε σπίτι και δουλεύουμε από το σπίτι, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής (τηλεργασία – τηλεδιάσκεψη). Άλλωστε για το «ΔΙΑΖΩΜΑ» τα ψηφιακά «εργαλεία» είναι δεύτερη φύση.
Πιστεύουμε ότι θα συναντήσουμε και τη δική σας σύμφωνη γνώμη, αφού η αλληλεγγύη σε συνδυασμό με την ευελιξία και την συμπόρευση με τις αποφάσεις και το ψυχολογικό κλίμα της χώρας μας είναι για όλους μας μια άσκηση υπαρξιακή και πνευματική.
Από τις επόμενες κιόλας μέρες θα αναδείξουμε την ψηφιακή μας  ταυτότητα που θα περιλαμβάνει μια συνεχή ροή δράσεων που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής, της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Πιάστε λοιπόν ψηφιακό στασίδι και αφεθείτε στον ονειρικό κόσμο που μαζί χτίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: