Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Συνεχίζεται η εθελοντική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ για την ενίσχυση των δομών "Βοήθεια στο Σπίτι"

Συνεχίζεται η εθελοντική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ για την ενίσχυση των δομών "Βοήθεια στο Σπίτι". Σήμερα θα γίνει η πρώτη αποστολή στοιχείων στην ΚΕΔΕ και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 1237 άτομα από 216 δήμους της χώρας.

Πως μπορείς να γίνεις εθελοντής:
Καλούμε όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas

Καλούμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ να συνδράμουν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» σε κάθε Δήμο της χώρας με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας.
Κάθε Παρασκευή και για όσο διαρκέσει η κρίση, τα στοιχεία των εθελοντών θα προωθούνται στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος η οποία στη συνέχεια θα τα διανέμει στους Δήμους της χώρας. Η τελική επικοινωνία με τους εθελοντές θα γίνεται από τους κατά τόπους υπεύθυνους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Παρέχω τη συγκατάθεσή μου ρητά και ανεπιφύλακτα για την επεξεργασία και τη διαβίβαση των προσωπικών μου δεδομένων όποτε και όπως κριθεί αναγκαίο για τους σκοπούς της συγκεκριμένης εθελοντικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων – GDPR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: