Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2020: Η Τοπική Κοινότητα Ορχομενού σας προσκαλεί στις αποκριάτικες εκδηλώσεις !


Όπως κάθε χρόνο, εδώ και δεκαετίες, στην πόλη μας, θα πραγματοποιηθούν Αποκριάτικες εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και το ιδιαίτερο κάψιμο του καρνάβαλου με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνον στον Ορχομενό γίνεται.



Το ξεκίνημα – ζέσταμα για τη μεγάλη παρέλαση θα γίνει στην πόλη μας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 με τον πρωτότυπο αγώνα μασκαρεμένων δρομέων, το γνωστό και θεσμικό γεγονός πλέον, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά, asopichos.gr. Πρόκειται για το 5ο Maskarun που κάθε χρόνο μεγαλώνει και περισσότερο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις προσδοκίες μας! Περισσότερες πληροφορίες για ώρα έναρξης, σημεία διαδρομής, εκκίνηση – τερματισμό κλπ. όπως και για τις εγγραφές – συμμετοχές μπορείτε να βρείτε εδώ: Http://maskarun.gr

Η συνέχεια…. θα έχει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, την 4η Νυχτερινή παρέλαση άρματος με συμμετοχή όλων των καρναβαλιστών από όλα τα group κι όχι μόνο! Η νυχτερινή παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίου Σώζοντος ώρα 19.00 και θα καταλήξει στην κεντρική μας πλατεία, όπου θα στηθεί και το ανάλογο…party.

Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας
 ξεκινάει, ώρα 16:00 από τα πέτρινα!

Καρναβάλι Ορχομενού 2020 - Κυριακή 01 Μαρτίου 2020

Η ομάδα εθελοντών του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού, δίνοντας κάθε χρόνο έναν τιτάνιο αγώνα, έχει ετοιμάσει με μεράκι, μαστοριά και περίσσιο χιούμορ και φέτος, τα άρματα που θα πλαισιωθούν από 1οο-άδες καρναβαλιστές με τα αντίστοιχα group τους.

Τα καταστήματα της πόλης μας, είναι προετοιμασμένα να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και φυσικά όλο το διάστημα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, δε θα λείπουν και τα οργανωμένα Party από κάθε μπαράκι με μασκαρεμένες βραδιές και ξεχωριστές μουσικές!

Σας περιμένουμε στην πόλη μας!
 Σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: