Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

#ΑπόκριεςστηνΑθήνα |15/02- 02/03/2020 - Η Ορχομένια Γωγώ Τσαμπά θα τραγουδήσει φέτος στα Κούλουμα του Φιλιπάππου!!!


 Απόκριες στην Αθήνα / Carnival in Athens | Ετοιμαστείτε για ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι στην Αθήνα! Τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν αγαπημένοι μας καλλιτέχνες σε μια σειρά πολύ... ιδιαίτερων συναυλιών! 

Οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 20/02 στη στη Βαρβάκειο Αγορά με τον ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ (Babis Tsertos) και τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου με βάση μας το Θησείο, ξεκινάμε ένα πολύχρωμο και πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι με μοναδικό προορισμό το κέφι και τη χαρά. Όχημά μας τα διάσημα πανηγύρια της Ικαρίας και των Κυκλάδων, τα ηπειρώτικα γλέντια, χιλιοτραγουδισμένες κι αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες και οι «χρυσές» δεκαετίες από το ’60 μέχρι το ‘90. Μαζί μας, η Γλυκερία / Glykeria και η Melina Kana/Μελίνα Κανά σε μια απρόσμενη μουσική σύμπραξη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου/ Eleni Tsaligopoulou (official) και οι Boğaz Μusique σε ένα post μικρασιάτικο πάλκο, ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδιστές της γενιάς του, ο λαϊκός –και όχι μόνο- Κώστας Μακεδόνας, ο «μέτρ» του κλαρίνου ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ-ΧΑΛΚΙΑΣ, ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ MICHALIS RAKINTZIS (official fb page) με τη σούπερ μπάντα του σε ένα δυνατό μουσικό πάρτι, ο Νίκος Φάκαρος/ Nikos Fakaros και οι Musicaroi… με άρωμα Αιγαίου, οι Wedding Singers σε μια «επίθεση» αγάπης, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα ‘90s, αλλά και οι πρωταγωνιστές «των καλύτερών μας χρόνων», οι: ΔΑΚΗΣ - OfficialLakis Tzordanelli / Λακης Τζορντανελλι, Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Bessy Argyraki/Μπέσσυ Αργυράκη και Κατερίνα Αδαμαντίδου. 

Το αποκορύφωμα, όμως, της γιορτινής περιόδου έρχεται την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου. Δίνουμε ραντεβού στο λόφο του Φιλοπάππου για να πετάξουμε χαρταετό και να γιορτάσουμε τα Κούλουμα όπως αρμόζει στην ημέρα. Πρωταγωνίστρια της γιορτής η Gogo Tsampa Γωγώ Τσαμπά ! Η ερμηνεύτρια που κατάφερε και ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το δημοτικό τραγούδι έρχεται για να μας ξεσηκώσει.
Εσύ θα λείπεις; Ραντεβού τις Απόκριες!


Πρόγραμμα εκδηλώσεων: https://bit.ly/3byZ1kn
#CarnivalinAthens / Δήμος Αθηναίων / Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων / Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens


«Μια ακόμα ευκαιρία να  απολαύσουμε την πόλη με χρώμα, γιορτινή. Αυτές είναι οι Απόκριες, που σχεδιάσαμε με πολλή φροντίδα ώστε να τις νιώσουν δικές τους μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι αλλά και οι επισκέπτες της Αθήνας. Είναι οι απόκριες που έχουν πάντα τη γνώριμη, γλυκιά γεύση της παράδοσης, αλλά βρίσκονται και σε διάλογο με το σύγχρονο και το νέο. Είναι οι απόκριες που δεν φοβούνται να αυτοσαρκαστούν, να ντυθούν με τα πιο τρελά χρώματα και να γελάσουν με την ψυχή τους», τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: