Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων


Υπεγράφη, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου, από το Δήμαρχο ΑλιάρτουΘεσπιέων, κ. Γεώργιο Ντασιώτη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας  «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ», η σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου ΑλιάρτουΘεσπιέων» και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες.
Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 1.011.594,41 ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός της σύμβασης είναι  930.666,84 ευρώ.
Θα χρηματοδοτηθεί από τονΦιλόδημο Ικαι περιλαμβάνει την αναβάθμιση των εσωτερικών δικτύων διανομής περίπου 4 χλμ αγωγών, νέες δεξαμενές, στον Υψηλάντη, στην Πέτρα, στην Αλίαρτο, στις Θεσπιές, ενίσχυση της δεξαμενής του Μαυρομματίου και δύο νέες γεωτρήσεις στο Κεφαλάρι για  τα πέντε χωριά της Δ.Ε. Θεσπιέων.
Ο Δήμαρχος  ΑλιάρτουΘεσπιέων, κ. Γεώργιος Ντασιώτης, δήλωσε σχετικά: «Με το έργο αυτό λύνεται το θέμα  της ύδρευσης  σε όλο το Δήμο γιατί όλες οι παρεμβάσεις  αφορούν  στοχευμένη αντιμετώπιση όλων  των αδυναμιών μας που με πολύ  προσοχή  καταγράφηκαν  εδώ  και αρκετά  χρόνιαΟ χάρτης της ύδρευσης στο Δήμο μας θα είναι σίγουρα διαφορετικός και με πολύ λιγότερα προβλήματα μετά από αυτό το έργο».

Γραφείο Ενημέρωσης
Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων


Δεν υπάρχουν σχόλια: