Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

O Σύλλογος Γυναικών Ζαγαρά καλωσόρισε το 2020 αφήνοντας όλους εντυπωσιασμένους και ευχαριστημένους!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του café «Ακαδημία» ,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΑΓΑΡΑ Λιβαδειάς. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου καθώς και ο ιερέας του Ι.Ν Αγ. Νικολάου Πατέρας Θεόδωρος , οι βουλευτές κος Ανδρέας Κουτσούμπας και κα Γιώτα Πούλου , η αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά , ο δημοτικοί σύμβουλοι κος Δημήτρης Καραμάνης και κος Βασίλης Τουμαράς, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κος Κωνσταντίνος Στάικος , η πρόεδρος της ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, η πρόεδρος κα Χριστίνα Αγγέλου και μέλη του Δ.Σ της Εστίας Μητέρας, η πρόεδρος κα Αγγελική Μπίνιου και μέλη του Παραρτήματος του Ελ. Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς ,ο εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Λεβαδεύς» κος Νίκος Κελέρμενος,ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων «ο Ευκλείδης» κος Τριαντάφυλλος Υφαντίδης , η πρ. αντιδήμαρχος κα Κατερίνα Κοσκοβόλη , ο πολιτευτής κος Λευτέρης Κτιστάκης ,εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών, του πολιτιστικού Συλλόγου "Το Γαϊτανάκι", του Λυκείου Ελληνίδων Λιβαδειάς , του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς, .







Στο ψυχαγωγικό τμήμα της βραδιάς φιλοξενήθηκε η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ευδοκία Ράπτη συνοδευόμενη από εξαίρετους μουσικούς, αφήνοντας όλους εντυπωσιασμένους και ευχαριστημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: