Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και φέτος στο ΕΠΒ


Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 26/1/2020, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων του Συνδέσμου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ κ. Νικόλαος Ταμουρίδης,που απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ο Ταξίαρχος του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβών κ.Γκούσιος Αλέξανδρος - Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, μέλος του Συνδέσμου μας, κ.Παναγιώτης Αγνιάδης. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Π. .Χρυσόστομος Καλλής, o oποίος απηυθηνε χαιρετισμό και κατά την διάρκεια του λόγου του μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου τον οποίο και εκπροσώπησε.
Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του  Έφ. Υπολοχαγού, μέλους του Δ.Σ. κ. Γεωργίου Πολυχρονόπουλου, που αντιστοιχούσε σε μια ασημένια εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας.






Καλή και ευλογημένη Χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά  δύναμη, ευημερία και ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: