Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Εορταστική Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για το καλωσόρισμα του 2020





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Φίλιππος», στην Λιβαδειά, πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, η εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Α΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Αλέκος Στάικος, ο οποίος ευχήθηκε, όπως η επιχειρηματική κοινότητα της χώρας σταθεροποιήσει τον αναπτυξιακό βηματισμό της, μετά από μια δεκαετία κρίσης και ύφεσης.
Στην συνέχεια, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας, κ. Γεώργιος ευλόγησε την πίτα του Επιμελητηρίου μας και ευχήθηκε σε όλους, ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και προκοπή.
Ακολούθως, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου, κ. Λουκάς Παραχαραλάμπους παρουσίασε την δυναμική της βοιωτικής οικονομίας, αναφέροντας, ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανέρχονται στις 8.605 επιχειρήσεις.
Τον λόγο έπειτα πήρε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας και εκτίμησε ότι, αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να αντικρύσουμε, με αισιοδοξία, το 2020 και την νέα δεκαετία.
Με την ευκαιρία της εορταστικής εκδήλωσης, το Επιμελητηριο Βοιωτίας θέλησε να βραβεύσει ανθρώπους, που διακρίθηκαν για την πολυετή παρουσία τους στην βοιωτική επιχειρηματικότητα, στον τοπικό πολιτισμό και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Στο πλαίσιο αυτό, αποδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους κάτωθι:















Στον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεώργιο Χατζημάρκο, για την προσφορά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και  στον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Γεώργιο Καββαθά, για τα εκατό χρόνια προσφοράς και δράσης του Ε.Β.Ε.Α. και της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., αντίστοιχα.

Στον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας για την συμπλήρωση εκατό χρόνων λειτουργίας του και συνεισφοράς του στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Στην δημοσιογράφο, κα Λένα Παρασκευά, για την προσφορά της στην ελληνική δημοσιογραφία  και στην ανάπτυξη του τόπου μας .  

Στα παλιά μέλη του Επιμελητηρίου μας κα Πόπη Καθάριου, κα Αφροδίτη Σεχρεμέλη και κ. Σωτήριο Καραουλάνη για την πολύχρονη και επιτυχημένη επιχειρηματική τους δράση.

Στον κ. Γεώργιο Κωσταγιάννη, στον κ. Πέτρο Χουτζούμη, στον κ. Γεώργιο Αγραφιώτη και στον κ. Σπύρο Γουργιώτη για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στον πολιτισμό του τόπου μας.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Ιωάννης Σταθάς, η Δήμαρχος Ορχομενού  κα Βούλα Καράλη, η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Γιώργο Κανέλλο, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Εύβοιας, Φθιώτιδας και Φωκίδας κα Βούλα Αγιοστρατίτη, κ. Θανάσης Κυρίτσης και κ. Βασίλης Αυγερινός, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης, πολλοί εκπρόσωποι του α` και β` βαθμού αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της χώρας,  παραγωγικών τάξεων, συλλόγων και φορέων καθώς και πολλά μέλη μας.






Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και εύχεται καλή χρονιά, με προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.



Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: