Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» έκοψε την βασιλόπιτα του 2020 με καφεδάκι, γλυκά & αρκετούς τυχερούς με δώρα & φυσικά χορό!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πολλοί ήταν οι φίλοι που επέλεξαν να περάσουν μαζί μας το πρωινό της περασμένης Κυριακής 26 Ιανουαρίου στο Κέντρο Διασκέδασης « ΥΨΙΛΟΝ». Μέσα σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, με χαλαρή ατμόσφαιρα , ανταλλαγή ευχών, καφεδάκι, γλυκά & αρκετούς τυχερούς με δώρα & φυσικά χορό!

Χαιρετισμούς απηύθηναν προς τους καλεσμένους η Βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου ,
η Αντιπερειφεριάρχης  Βοιωτίας Παπαθωμά Φανή,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Αλεξανδρος Μητας ,ο Πρόεδρος του «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» Τριανταφυλλος Υφαντιδης ο οποίος καλωσόρισε   και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς για την παρουσία και την αρωγή τους. Παρεβρέθησαν η κ. Λένα Παπαγεωργίου εκ μέρους του Βουλευτού Αντρέα Κουτσούμπα, η Γραμματεας του Δ.Σ. Λεβαδέων Νανσυ Χεβα      οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων Θανάσης Καλογρηάς,Μάριος Σάκκος,Γιαννης Αποστολου, ο Δημ.Σύμβουλος Δημητρης Καραμάνης ,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιωτης Αγνιάδης.Μας τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι & μέλη όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων:Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου,ΑΚΟΛ,  Πολιτιστική  Εταιρεία  το Μαρτυρικό Δίστομο, Πλειάδες,Γαϊτανάκι,Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λιβαδειάς,
Σύλλογος Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς "Τα Άγραφα",Ερυθρός Σταυρός,Συλλογος Μικρασιατων Λιβαδειάς,Σύλλογος Γυναικών Ζαγαρά Λιβαδειάς,Φίλοι Βιβλιοθήκης Λιβαδειας ,Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας.Παρών όπως κάθε χρόνο και ο τέως Πρόεδρος του «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» και μόνιμα συνοδοιπόρος μας Παύλος Αθανασιάδης.
Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ για την παρουσία τους και την κάλυψη της εκδήλωσής μας: Sirios FM 95,8 ,  Εφημερίδα « Διαβημα»,studio Helen, Sterea News,E-sterea.gr
Η τυχερή της ημέρας η κ. Χρυσα Ρεμπάπη που κέρδισε ένα υπέροχο χειροποίητο διακοσμητικό φιλοτεχνημένο από το μέλος του Συλλόγου Τσολαρίδη Τάσο τον οποίο και ευχαριστούμε .

Με εκτίμηση 

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Υφαντίδης

Η Γ. Γραμματέας Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: