Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι προγραμματικές συμβάσεις της Π.Ε. με τους Δήμους της Βοιωτίας – Επιβεβαιώνεται η άριστη άριστη συνεργασία Α΄και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης

Την έγκριση σύναψης Προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ψήφισε σχεδόν ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο της 25ης Απριλίου 2016. Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παραχωρεί τα μηχανήματα και το προσωπικό της για τις διαγραμμίσεις εντός των Δημοτικών οδών των έξι Δήμων, των οποίων ψηφίστηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις.


Επίσης ψηφίστηκε η παραχώρηση κυριότητας οικοπέδου ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,  στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ,που βρίσκεται στο  Δημοτικό  Διαμέρισμα Μαυροματίου.  Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά , δήλωσε:  «Το οικόπεδο αυτό είχε αγοραστεί από τη Νομαρχία Βοιωτίας για χρήση προαύλιου χώρου του σχολείου, όταν τα σχολεία ανήκαν στις αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.  Παραχωρείται τώρα στο Δήμο Αλιάρτου -Θεσπιέων για ιδία χρήση.  Επίσης με τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο γήπεδο (5Χ5) για τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών .
 Με αυτές τις δράσεις και τις ενέργειές μας είμαστε δίπλα στο Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά μας, τους μαθητές και τους πολίτες της Βοιωτίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: