Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ευ. Αποστόλου: Πολύ σύντομα ο πρωθυπουργός θα δει τους αγρότες

Διάλογο με τους αγρότες που το επιθυμούν προαναγγέλλουν κυβερνητικά στελέχη. Όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευ. Αποστόλου, «πάντα τους περιμένει ο πρωθυπουργός, ο οποίος πολύ σύντομα θα τους δει».

Αλλά και ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος επιβεβαίωσε ότι «έχουμε πάρει ήδη μηνύματα από διάφορα μπλόκα και τους περιμένουμε από βδομάδα να συζητήσουμε».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι αγρότες «δεν είναι απλά σύμμαχοί μας, αλλά συνεργάτες γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα».

«Τους περιμένουμε από βδομάδα να συζητήσουμε όχι μόνο για το ασφαλιστικό, αλλά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανοικοδόμηση της νέας Ελλάδας» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ο δε κ. Αποστόλου είπε ότι στον διάλογο με τον πρωθυπουργό θα λειανθούν πολλές επιπτώσεις από τα όσα ζητούνται ως απαιτούμενα για την αξιολόγηση.

Προσπάθησε να καθησυχάσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «σιγά-σιγά θα πάρουν όλα τον δρόμο τους», αλλά εξήγησε σε ό,τι αφορά τα μέτρα της κυβέρνησης πως «υπό τις παρούσες συνθήκες κάθε άλλη λύση θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα».

Κατά την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό και απαντώντας στις σφοδρές επικρίσεις που δέχθηκε, αντεπιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «μαζί ψηφίσαμε την συμφωνία για την προκαταβολή του φόρου, για την αύξηση των συντελεστών του φόρου, για την μη επιστροφή του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου». «Όλα αυτά αναφέρονται ρητά στην συμφωνία» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: