Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σκακιστικός Όμιλος Λιβαδειάς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Την περασμένη Παρασκευή, στη λέσχη του Ομίλου που βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο στο Ζάππειο, ο Σ.Ο.Λ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λιβαδειάς κ. Θεοδωρόπουλος Στυλιανός, Ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής για τον Αθλητισμό κ. Καρβούνης Σωτήριος και ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, κ. Αλεστάς Αθανάσιος. 



Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, η Δήμαρχος της πόλης μας κα Γιώτα Πούλου που προσήλθε αργότερα, συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΣΟΛ και τους σκακιστές μας για τις επιτυχίες τους, αποκάλυψε ότι και η ίδια ασχολούνταν παλαιότερα με το σκάκι και ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη Νέα Χρονιά.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΟΛ, κ. Κρυονερίτης Χρήστος, ευχαρίστησε την Δήμαρχο κα Γιώτα Πούλου και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής για το ενδιαφέρον που δείχνει γι’ αυτό το πνευματικό παιχνίδι, το σκάκι, αλλά και για την συνεχή ηθική και έμπρακτη υποστήριξη προς τον αθλητισμό και την Νεολαία του ευρύτερου Δήμου Λιβαδειάς. Αναφέρθηκε στα πεπραγμένα και στην αθλητική πορεία του Ομίλου και έθεσε τους στόχους για την νέα χρονιά. 



Στις ομιλίες τους, οι κ.κ. Θεοδωρόπουλος Στ., Καρβούνης Σ. και Αλεστάς Αθ., επιβεβαίωσαν την συνεχή και αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των ιδίων στον αθλητισμό των νέων της Λιβαδειάς και ειδικότερα, στο σκάκι.

Κατόπιν, εκ μέρους των γονέων μίλησε ο κ. Τούντας Βασ. που επίσης ευχαρίστησε την Δήμαρχο κα Πούλου για την πανέμορφη αίθουσα που διέθεσε στον Σκακιστικό Όμιλο για τις δραστηριότητές του και αναφέρθηκε στην θετική επίδραση που έχει στην διαμόρφωση του  χαρακτήρα των παιδιών η ενασχόληση με το σκάκι.

Ακολούθησε βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στα Σχολικά και Περιφερειακά πρωταθλήματα την περασμένη χρονιά και η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο κέτερινγκ, προσφορά των κυριών του ΣΟΛ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: