Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ορχομένιοι της Αθήνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2016

Σε κλίμα εγκαρδιότητας και συγκίνησης, ο Σύλλογος Ορχομενίων της Αθήνας «Μινύας» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη σκιά της Ακρόπολης σε γνωστή παλιά ταβέρνα. 
Η ανταπόκριση των Ορχομενίων ήταν τέτοια που εξέπληξε και τα μέλη του ΔΣ λέγοντας πως αν και σε καιρό κρίσης, οι συμπατριώτες αγκάλιασαν το κάλεσμα θέλοντας να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς.







Ο Πρόεδρος το Συλλόγου Νίκος Καρής καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία και προκοπή» και τους κάλεσε να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του Συλλόγου για την σύσφιξη των σχέσεών τους και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 
Στη συνέχεια το λόγο χαιρετισμό απεύθυνε το μέλος του Συλλόγου ο Θόδωρος Τριπερίνας (αντισμήναρχος της ΠΑ) που δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την παρουσία τω συμπατριωτών, ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλή χρονιά και κάλεσε τους Ορχομένιους να διασκεδάσουν. 
Το κέφι δεν άργησε να έρθει και με την καλλίφωνη συμπατριώτισσα μας Γιούλη Μπούρα στο μικρόφωνο όλες οι παρέες πέρασαν από την πίστα.  








Παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων, ο στρατηγός Νίκος Μακρής με τη μητέρα, την σύζυγο  και το γιο του, ο χημικός Κώστας Τσάπρας, ο τέως πρόεδρος εφετών Δημήτρης Δαλιάνης, ο οδοντίατρος Γιάννης Χαιρόπουλος, ο επιχειρηματίας και υποστηρικτής του Συλλόγου Παναγιώτης Κουβάρας και ο επίσης υποστηρικτής του Συλλόγου χρυσοχόος Τάσος Αποστόλου κ.α. Χρόνια πολλά και του χρόνου.

ΥΓ. Ευχαριστούμε το http://asopichos.gr  για την παραχώρηση του δημοσιογραφικού υλικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: