Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

28 θέσεις της κοινωφελούς εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ στο Δήμο Ορχομενού

Έτοιμη είναι από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη για την πρόσληψη 52.818 θέσεων εργασίας με πεντάμηνες συμβάσεις στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας, καθώς και η κατανομή τους. Οι θέσεις αναμένεται να καλύψουν ανάγκες σε φορείς του δημοσίου όπως σχολεία, ΟΤΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της www.aftodioikisis.gr , το ΑΣΕΠ αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη έγκριση έως το τέλος του έτους και στη συνέχεια ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει τις ακριβείς θέσεις ανά ειδικότητα και τους τομείς του δημόσιου που πρόκειται να απορροφηθούν.

Στόχος είναι το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων και η υποβολή ενστάσεων, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν από αρμόδια επιτροπή και, ακολούθως, θα γίνει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Έως 15 μέρες μετά πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις εργασίας ανά φορέα, κάτι που εκτιμάται ότι δεν θα γίνει πριν το β’15ήμερο του Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι άνεργοι επιλεχθούν να στελεχώσουν υπηρεσίες καθαριότητας θα λάβουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα για τις υπηρεσίες τους. 

Συγκεκριμένα στο Δήμο Ορχομενού προβλέπονται 28 θέσεις ως εξής: 

ΔΕ ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ 3
ΒΟΗΘΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 1
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 1
ΔΕ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ 1
ΔΕ OΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ(+άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ (D) (+ άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ (D)) 1
ΔΕ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 1
ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1
 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 12 

Δεν υπάρχουν σχόλια: