Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μείνετε εδώ και ανακαλύψτε το... μέταλλο της Ορχομένιας ερμηνεύτριας Δήμητρας Μεταλλινού!

Ολιγοήμερες διακοπές στην γενέτειρά της πέρασε στα μέσα του Αυγούστου η Ορχομένια καλλιτέχνης κα Δήμητρα Μεταλλινού, όπως είναι το καλλιτεχνικό της πλέον επίθετο. Κι` ανάμεσα στις λιγοστές της εμφανίσεις, η ανερχόμενη ερμηνεύτρια φρόντισε να συναντήσει φίλους από τα παλιά, από την εποχή που έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα στην πόλη μας, μέσα από την Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού. 

Έτσι, ανήμερα της τοπικής μας εορτής, η γλυκύτατη Δήμητρα επισκέφθηκε τον στυλοβάτη της καλλιτεχνικού αυτού μελισσιού του Ορχομενού, τον επί σειρά πρόεδρό της Καλλιτεχνικής Πορείας και αναγνωρισμένο αυτοδιοικητικό κ. Παναγιώτη Υπερήφανο, στο σπίτι του οποίου παρευρέθηκε και ο σημερινός της Πρόεδρος κ. Μάριος Παναγιωτίδης αλλά και το ORCHOMENOS PRESS για να καταγράψει μια συζήτηση περί των καλλιτεχνικών δρώμενων και πιθανών συνεργειών στην τοπική μας κοινωνία.
Η γλυκύτατη Ορχομένια ερμηνεύτρια Δήμητρα Μεταλλινού πλαισιώνεται
από τον νυν και τον τέως Πρόεδρο της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού
κκ. Μάριο Παναγιωτίδη και Παναγιώτη Υπερήφανο.
Φυσικά και σ` αυτή την συνάντηση το ORCHOMENOS PRESS ήταν εκεί!!!  
Η αγαπητή Δήμητρα, μάλιστα, με αφορμή αυτή την καλοκαιρινή συνάντηση θέλησε να μεταφέρει μέσω του καθημερινού βήματος της πόλης μας τους χαιρετισμούς της σε όλους τους αναγνώστες αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει πιο τακτική επαφή με το βοιωτικό κοινό. Εμείς της ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στα σχέδιά της, στην δισκογραφική της πορεία και σας αφιερώνουμε μια από τις επιτυχίες της, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο cd που μας χάρισε με τίτλο «Δεν μένω πια εδώ»!

Εσείς, μείνετε εδώ … ή καλύτερα πατήστε εδώ, ανεβάστε ένταση και απολαύσετε το μέταλλο της  δικής μας Δήμητρα Μεταλλινού σ` ένα ζεϊμπέκικο που θα ακούσετε και θα ξανακούσετε...  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ενα καταπληκτικο παιδι με μια υπεροχη φωνη!μπραβο δημητρα!!