Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2012-2013 του Δήμου μας και εύχομαι, στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους, να αποκομίσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.
Η επιτυχία τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως Έλληνες και ως χώρα, ηχεί σαν νότα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον αυτού του τόπου, γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι οι αυριανοί επιστήμονες που  θα συμβάλουν στην ανάπτυξή του.
Συγχαίρω επίσης την εκπαιδευτική κοινότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και τους γονείς των φοιτητών μας πλέον,  καθώς συνέβαλαν με τη μετάδοση των γνώσεων και τη στήριξή τους  στην πραγματοποίηση της επιτυχίας.

Τέλος, ενθαρρύνω όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, με επιμονή και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων τους και τους υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλαπλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας και η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες για το μέλλον τους ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: