Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μια ακόμη διάκριση του Παναγιώτη Αγνιάδη από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο

O Πρόεδρος του Διεθνές Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Βερνίκος πλαισιώνεται
από τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΚΕΕΕ και Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Γιώργο Κασιμάτη
και τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ και Πρόεδρο του ΕΠΒ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη

Μια ακόμη βράβευση, μια ακόμη διάκριση για τη Βοιωτία στο πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητηρίου και Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕΕ! Ζώντας από καιρό μέσα στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων, βραβεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30 Νοεμβρίου 2012 για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση των πρώτων «Ελληνικών Βραβείων για το ηθικό Επιχειρείν» (Business For Peace Awards) που διοργάνωσε το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα. 


Συμμετέχοντας στην Εθνική Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων για τα Βραβεία, ο κ. Αγνιάδης μαζί με τους κκ. Αναλυτή, Γκορτζή, Ζαρκάδα, Θανόπουλο, Μακρόπουλο, Παπαδόπουλο και Σκιαδά επέλεξαν τους εννιά πρώτους – άγνωστος στο ευρύ κοινό ως επί το πλείστον αλλά πασίγνωστους στις τοπικές τους κοινωνίες και όχι μόνο – επιχειρηματίες κυρίως της Περιφέρειας που με το προσωπικό του παράδειγμα όχι απλά επέστρεψαν μέρος των κερδών τους στην κοινωνία αλλά έναν σημαία της επιχειρηματικής τους δράσης την προσφορά τους στον συνάνθρωπο ως σύγχρονοι ευεργέτες.
Την εκδήλωση – που άνοιξε ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς κ. Νίκος Βερνίκος - τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελλήνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας , η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Vivian Reding, η ελληνίδα Επίτροπος στην ΕΕ κα Μαρία Δαμανάκη, Ευρωβουλευτές, Υπουργοί και Βουλευτές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων απ ` όλη την Ελλάδα, επιχειρηματίες και στελέχη από τον χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Την βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος κα Βίκυ Φλεσσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: