Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε με Πολιτευτές και με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη ΒοιωτίαΟ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στα πλαίσια μεγάλης περιοδείας του σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ως Γραμματέας του Συντονιστικού Δράσεων εν’ όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος, συναντήθηκε με Πολιτευτές και με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βοιωτία.

Συζητήθηκαν και οργανωτικά ζητήματα που έχουν σχέση με τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις εν’ όψει του Συνεδρίου, το οποίο ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος ανήγγειλε για το τέλος Απριλίου, όπως επίσης και οι θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική ατζέντα της χώρας.

Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες, συμμετείχαν για πρώτη φορά και νέα μέλη που προσχώρησαν τις τελευταίες μέρες στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα ακόμα δείγμα της αυξημένης συσπείρωσης και άλλων Ελλήνων πολιτών στις τάξεις του Κινήματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ είπε μεταξύ άλλων:

«Έρχομαι στη Βοιωτία από ένα διπλό συνεχόμενο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη Λήμνο, καθ’ οδόν για Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο και Λέσβο. Αυτά πριν από τα Χριστούγεννα γιατί αμέσως μετά η περιοδεία μου θα συνεχιστεί στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα.

Αυτό το οποίο εισπράττω παντού, είναι εκείνο που πραγματικά ανέμενα. Μια νέα συσπείρωση στις τάξεις του Κινήματός μας, που θυμίζει τις περσινές εποχές, όταν ο Πάνος Καμμένος ανήγγειλε από το Δίστομο την ίδρυση των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είναι σαφές ότι ο δοκιμαζόμενος Έλληνας, που βλέπει να σαρώνει το κύμα της ανεργίας, που βλέπει ανθρώπους να αυτοκτονούν, που βλέπει επιχειρήσεις να κλείνουν, που βλέπει τα παιδιά του να μεταναστεύουν, που οργίζεται με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας, είναι εκείνος που εκτιμά την ανυποχώρητη στάση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με συνέπεια και εντιμότητα στη διαχείριση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και της Εθνικής Αντιπρότασης.

Πόλεμο θα δεχθούμε από παντού. Αλλά ο πόλεμος μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει. Όσο και αν ματώσουμε δεν θα κάνουμε πίσω στον ένα και μοναδικό σκοπό μας: Να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: